Tegels Groningen
U bent hier: Home » Tegels Groningen

Tegels in Groningen nodig?

Wij zijn een tegelspecialist met 4 grote vestigingen in het noorden des lands

Tegeltoko is gespecialiseerd in de verkoop van diverse soorten vloer- en wandtegels. Voorbeelden hiervan zijn keramisch parket, betonlook tegels en natuursteen. En met vestigingen in Muntendam, Nieuwleusen, Assen en Dronten zijn we in het noorden van Nederland goed vertegenwoordigd. Als u dus op zoek bent naar tegels in Groningen, dan is een bezoekje aan ons filiaal in Muntendam of Assen zeker de moeite waard. Met meer dan 40 verschillende tegelsoorten direct op voorraad en vrijblijvend advies van onze adviseurs, trachten wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kwalitatieve tegels in Groningen tegen een scherpe prijs

Tegeltoko importeert zijn tegels rechtstreeks uit Italië, Spanje en Portugal. Wij nemen grote partijen tegelijk af, zodat we scherp kunnen inkopen. En dit voordeel berekenen we rechtstreeks door aan onze klant. Vanzelfsprekend zijn de tegels die we verkopen standaard eerste keus en allemaal gesorteerd op verfbadnummer. Bent u geslaagd in één van onze showrooms of bestelt u direct uit onze webshop? Dan levert onze bezorgservice zelf uw tegels in Groningen af.

Bezoek een specialist!

Onze showrooms bevatten één van de grootste collecties tegels in Groningen. Laat u inspireren voor de diverse toepassingen voor uw vloer of wand in woon- of badkamer. Of natuurlijk voor uw terras. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan snel naar één van onze vestigingen of neem alvast een kijkje op onze website.